Rólunk

Jószerszámbolt – Szakértelem – Megbízhatóság – Gyorsaság – Pontosság

Barkácsgépet, Kertigépet, Ipari minőségű szerszámot, építőipari gépet keres otthonába, műhelyébe, vállalkozásába?

Olcsón szeretne jó szerszámokat-gépeket vásárolni esetleg szervizeltetné a már meglévő gépeit vagy csak kölcsönözne egy gépet?
Megbízható munkavédelmi eszközre van szüksége?  
Mi megoldást kínálunk barkácsolóknak, iparosoknak, gépgyártóknak, járműszervizeknek, építőipari kivitelezőknek, karbantartóknak, egyaránt.
Kereskedéseinkben jó minőségű, professzionális és általános használatú szerszámokkal, munkavédelmi eszközökkel, ipari segédanyagokkal, műhely berendezésekkel állunk a vásárlóink rendelkezésére, mérsékelt árakon és széles termékválasztékban. 
Vásároljon, Kölcsönözzön-Szervizeltessen mi megoldjuk a problémáit.
Megbízható termékek garanciával szervizháttérrel-alkatrészellátással.
Pontos és gyors kiszolgálás-házhoz szállítás-áfamentes vásárlás EU belül cégeknek-viszonteladóknak kedvezmények-közmunka programos beszerzések lebonyolítása


Forgalmazott márkáink-termékeink:

Cégünk. a Hecht és a Dedra termékek hivatalos magyarországi márka képviselete és régiós szakszervize.

HECHT márkanév Csehországban közel 22 éves múltra tekinthet vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A HECHT barkács és kertigépek az elmúlt évtizedben már meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is

Termékválasztékunkat a magyar piaci igényeknek megfelelően alakítottuk ki. Rendkívül széles választékunk a barkács és a kertigépek minden szegmensét lefedi az egyszerű fűnyírótól kezdve, a kapálógépeken, láncfűrészeken, tűzifa aprítókon és sövényápoló gépeken keresztül egészen a kerti kéziszerszámokig.  

A Dedra márkanév Lengyelországban közel 18 éves múltra tekinthet vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A barkácsgépeik modern technológiai megoldásokkal, jó minőséggel és ugyanakkor megfizethető árakkal rendelkező termékeket biztosítanak az ügyfeleknek.  

Ezen kívül forgalmazzuk még a Lengyel Freddy-Pansam-Tuson-Magg-Geko termékeket és az ipari kategóriában a Makita-Hikoki-Aeg-Karcher-Bosch-Rothrnberger-BGS-Mannesmann-MILWAUKEE-HONDA-BRIGGS  

Kijelenthetjük, hogy minden a ház körül felmerülő kerti- és barkács feladathoz tudunk önnek magas minőségű megbízható gépet kínálni.